Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Yenipazar MYO’yu Ziyaret Etti

16.10.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 16 Ekim 2024 tarihinde Yenipazar Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan’ın eşlik ettiği ziyarette; Yenipazar MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Mustafa Karaca, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erhan Koca ile akademik ve idari personel hazır bulundu.

 

Yenipazar MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Mustafa Karaca tarafından Meslek Yüksekokulunda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken, eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili bilgiler verildi.

 

Derslikleri ve öğrencilerin çalışma alanlarını gezen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, kampüs bahçesinde öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti. Öğrencilerden gelen talep ve önerileri dinleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, öğrencilerin öğrenim hayatlarını kolaylaştırmak ve en üst seviyelere çıkartmak adına yapılan çalışmaların hızla devam edeceğini belirtti.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN