Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Yabancı Öğrencilerle Birlikte 9. Uluslararası Öğrenci Buluşmasına Katıldı

16.05.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 15 Mayıs Pazar günü 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen final programına Üniversitemizin yabancı öğrencileriyle birlikte katıldı.

Sınırlı sayıda üniversite ve rektörün davet edildiği toplatıya katılan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) ve Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Sinan Erdem Spor Salonunda düzenlediği öğrenci buluşmasında, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile de görüşme fırsatı bularak Üniversitemiz hakkında bilgi verdi.

UDEF ve TÜGVA tarafından 7 ülke, 50 farklı şehirde düzenlenen etkinlikler kapsamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Üniversitemizde öğrenim gören yabancı öğrencilerle de biraraya gelirken; salon büyük coşkuya sahne oldu. Yabancı öğrencilerimiz gerçekleşen etkinlikte kendilerine gösterilen misafirperverlik ve samimiyetten duydukları mutluluğu dile getirirken, buluşmanın kaynaşma açısından da oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından "Biz kardeşiz, biz geleceğiz" temasıyla düzenlenen 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılırken; buluşmaya Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ve üniversitemiz öğrencileri katıldı.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN