Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

03.11.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör –Öğrenci buluşmaları kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencileri ile 3 Kasım 2021 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Burcu Aydın,  öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin Üniversitemiz ile gurur duyabileceğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Ailelerinizin bize emanet ettiği sizler, geleceğimizin teminatısınız. Bizlerde; bilgiyle, görgüyle, kültürle, milli duruşla, vatan, bayrak, ezan sevgisiyle donanmış bir vaziyette, geleceğimizi temsil edecek gençler olarak sizleri mezun edeceğiz.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerle buluşmasının ardından fakültenin akademisyenleri ile bir araya gelerek 2021-2022 Akademik Yılı çalışmalarını görüştü.

Programın çıkışında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerden gelen özçekim isteklerini geri çevirmedi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN