Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Üniversitemizi Başarıyla Temsil Eden Sporcularımızla Bir Araya Geldi

18.05.2017
Türkiye’de ve Dünya’da farklı spor branşlarında Üniversitemizi temsil eden, Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri ve antrenörleri, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı 18 Mayıs 2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Genel Sekreter Yardımcısı Göksel Baran, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş’in yanı sıra öğrencilerimiz ve antrenörleri katıldı.

Öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a, ilgilendikleri spor dalları hakkında bilgiler vererek, elde ettikleri deneyim ve şampiyonlukları anlattı. Üniversitemiz BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Güreş ise,  “ Üniversite olarak birçok dalda üst üste Türkiye şampiyonluğu kazandık. 40 Madalyanın 36 tanesini Üniversitemiz sporcuları aldı. Bu başarılar sayesinde Adnan Menderes Üniversitesine bakış açısı değişti. Daha kayıtlar başlamadan telefonlarımız çalmaya başladı. Okulumuza ilgi büyük.” dedi.

Öğrencilerimiz ile samimi bir havada görüşen Rektörümüz, yarışmalar sırasında motivasyonun öneminden bahsederken, öğrenciler ise hem okulumuzu hem ülkemizi gerektiği gibi temsil etmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Keyifli bir sohbetin ardından, Prof. Dr. Cavit Bircan, “Hepinizi tebrik ediyorum. Rektörünüz olarak izinle gurur duyuyorum. Hepinizi önemsiyoruz.  İhtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

 Görüşme, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN