Rektörümüz, Üniversitemiz Merkez Kampüste Birtakım İncelemelerde Bulundu

11.07.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 11 Temmuz 2024 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ile birlikte Üniversitemiz Merkez Kampüste incelemelerde bulundu.

İncelemeler kapsamında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, kampüs alanı içinde yer alan kampüs güvenlik noktalarını belirlemek amacıyla yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ayrıca aydınlatma ve kamera sistemleri ile kampüsün emniyete alınarak kampüs giriş ve çıkışlarının denetiminde güvenliğin artırılacağı alanları da inceledi.

Ziyaretin devamında, ADÜ Çarşı’da incelemelerde bulunarak çalışanlar ve işletmeciler ile sohbet eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Kariyer ve Kalite Koordinatörlüğü’nde de incelemelerde bulunarak personelle sohbet edip yetkililerden bilgi aldı.