Rektörümüz, Üniversitemiz Merkez Kampüs’te İncelemelerde Bulundu

16.09.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 16 Eylül 2024 tarihinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ile birlikte Üniversitemiz Merkez Kampüs’te incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Merkez Kampüs’te bulunan su depolarında çıkan ve kısa sürede kontrol altına alınan yangını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, böyle bir durumun tekrar yaşanmamasını temenni ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İncelemeler kapsamında, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Kamertap Cırık’tan kampüs alanı içinde yer alan doğu kapısı ve helikopter pisti alanı ile ilgili yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, kampüs güvenliğinin artırılması için yapılan çalışmalarda sona gelindiğini ve kısa süre içinde kampüs içi güvenliğin tam anlamıyla sağlanarak yeni akademik yıla yetiştirileceğini söyledi.