Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Üniversitemiz Hastanesindeki Çalışmalarla İlgili İncelemelerde Bulundu

07.07.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemiz Hastanesinde faaliyete geçecek olan birimlerle ilgili, 7 Temmuz 2023 tarihinde Üniversitemiz Hastanesini ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu eşlik etti.

Üniversitemiz Hastanesinde hastaların sağlığı ve konforuna odaklanarak tasarlanan 52 yataklı Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Servisi ve 10 yataklı Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’ni gezen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu; Üniversitemiz Hastanesi ek binasının üst katlarında yer alan hasta kabul için yapılan çalışmalar ve belirlenen hedeflere ulaşma noktasında devam eden planlamalar hakkında Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mücahit Avcil’den bilgi aldı.

Programın devamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemiz Hastanesinde Araştırma Görevlisi olarak çalışan diyabet, uyku apnesi ve obezite sendromu nedeniyle yoğun bakıma alınan Hastane personelini ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı. 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, hastalarımızın daha etkin ve konforlu hizmet almasının önemine değinerek günlük akış içerisinde hastaların olanakları daha verimli kullanabilmelerinin amaçlandığını ve Üniversitemiz Hastanesi adına yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN