Rektörümüz, Üniversitemiz Hastanesinde Hasta Yakınının Saldırısına Uğrayan Öğretim Üyemizi Ziyaret Etti

29.12.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol görev yaptığı sırada bir hasta yakını tarafından şiddete maruz kalan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hematoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu’na 29 Aralık 2023 tarihinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık alanında hizmet veren çalışanlara yönelik şiddet girişimlerinin kabul edilemez olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, "Olay tüm detaylarıyla titizlikle takip ediliyor. Saldırıya maruz kalan öğretim üyemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatın hiçbir alanında şiddet kabul edilemez. Tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanındayız.”  dedi.