Rektörümüz, Üniversitemiz Hastanesi Eski Acil Bölümündeki Çalışmalarla İlgili İncelemelerde Bulundu

29.12.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemiz Eski Acil Bölümü’ndeki faaliyetleri incelemek amacıyla, 29 Aralık 2023 tarihinde Üniversitemiz Hastanesini ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol eşlik etti.

Program devamında, hastaları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemiz Hastanesi Eski Acil bölümünde hasta kabul için yapılan çalışmalar ve belirlenen hedeflere ulaşma noktasında devam eden planlamalar hakkında Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mücahit Avcil’den bilgi aldı.

Programın sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektörlük binası Erasmus Program Koordinatörlüğü gezerek proje türleri ve başvuru süreçleri hakkında bilgi aldı.