Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Üniversitemiz Hastanesi Eski Acil Bölümündeki Çalışmalarla İlgili İncelemelerde Bulundu

18.12.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemiz Eski Acil Bölümü’ndeki faaliyetleri incelemek amacıyla, 18 Aralık 2023 tarihinde Üniversitemiz Hastanesini ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol eşlik etti.

Üniversitemiz Hastanesinde 2014 yılında kurulan ve şu ana kadar pek çok hastaya hizmet veren kemoterapi ünitesi, artan hasta sayısı ile ihtiyaca cevap vermekte zorlandığı için 35 koltuklu mevcut kemoterapi alanı yerine, Hastane eski Yetişkin ve Çocuk Acil alanında 65 koltuklu ve bu alanda tedavi alacak hastalara özel otoparkı bulunan ve yapımında son aşamaya gelinen 'Yeni Kemoterapi Ünitesi' inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemiz Hastanesi Eski Acil Bölümü’nde yapılan çalışmalar ve belirlenen hedeflere ulaşma noktasında devam eden planlamalar hakkında Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil’den bilgi aldı.

Program devamında, hastaları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Yeni Ünitemiz ile Onkoloji hastalarımız için poliklinik odalarımız genişletildiği için günlük muayene sayıları artacak ve odalarımız daha ferah hale gelecektir. Kemoterapi koltuk sayımız iki katına çıkarak 65 koltuk sayısına ulaşacaktır. Oluşturulacak kartlı otopark ile hastalarımız araçlarından indikten sonra kolayca otoparka geçebilecek, sonrasında muayene olup tedavilerini ferah bir ortamda alabilecektir. Kemoterapi tedavilerinde geçen birkaç saat içinde hastalarımız serbest internetten faydalanabilecek, isteyen hastalarımıza tuval ve kâğıt üzerine resim yapma imkânı sunulacaktır.”  dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN