Rektörümüz, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimliğini Ziyaret Etti

11.07.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 11 Temmuz 2024 tarihinde Üniversitemiz Hastanesi Başhekimliğini ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ile Rektör Danışmanı ve ADÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil’in eşlik ettiği ziyarette, Üniversitemiz Hastanesinin 2024 yılı ilk altı aylık sürecindeki faaliyetleri ve ikinci altı aylık planlamaları hakkında brifing sunuldu.

Ziyarette ayrıca, yeni yapılacak 3500 m2’lik ek poliklinik ve laboratuvar binası projesinin ön değerlendirmesi ve planlamaları yapılarak, laboratuvar binasında yaklaşık 50 poliklinik odası, Biyokimya ve Mikrobiyoloji Laboratuvarlarının yer alacağı ve laboratuvarlardan boşalacak alanlarda yeni sağlık hizmetleri için fiziki alan açılması için imkân sağlanacağı da belirtildi.