Rektörümüz, Üniversitelerarası Kurul Toplantısına Katıldı

22.06.2023
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen 257. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı 22 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Toplantıya; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç'ın yanı sıra Üniversitelerarası yönetim kurulu üyeleri ve Üniversite rektörleri katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in katıldığı Üniversitelerarası Kurul Toplantısında; Yükseköğretim planlaması içinde yer alan  üniversiteler arasında akademik yönden koordinasyonun sağlanmasının, üniversitelerin öğretim üyesi ihtiyacını karşılayacak tedbirlerin alınmasının, üniversitelerin tümünü ilgilendiren kanun ve tüzük tasarılarının hazırlanmasının amaçlandığı, güncel çalışmalar ve gündem maddeleri değerlendirildi.