Rektörümüz Üniversitelerarası Kurul Toplantısına Katıldı

27.05.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 26 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenen 252. Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Toplantısına video konferans yöntemi ile katıldı.

252. ÜAK Toplantısı, devlet ve vakıf üniversiteleri rektörleri ile üniversite temsilcilerinden oluşan üyelerin ve ÜAK yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca kurulan, üniversite rektörlerinin bir yıl süre ile üniversitelerin Cumhuriyet dönemindeki kuruluş tarihlerine göre sıra ile başkanlık yaptığı,  Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı 252. Toplantısı Üniversitelerarası Kurul Başkanlığını yürüten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan başkanlığında gerçekleşti

Toplantıda açılış konuşmalarının ardından gündemdeki konular görüşülerek, maddeler hakkında kurul üyelerinin görüş ve önerileri ele alındı.