Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Üniversiteler Halk Dansları Yarışmaları Süper Lig’de Başarı Kazanan Ekibi Makamında Ağırladı

29.11.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 20. Üniversiteler Arası Halk Dansları Süper Lig ve Halk Müziği Solo Ses Yarışması’nda dereceye giren ADÜ Halk Oyunları Gösteri ve Yarışma Topluluğu ekibi ile Üniversitemiz Müzik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Alperen Kürşat Nasuhbeyoğlu’nu makamında ağırladı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman, Öğr. Gör. Elçin Savaş ve Eğitmen Ekrem Kaçar’ın eşlik ettiği ziyarette; öğrencilerimizin katıldıkları her yarışmada Aydın’ı ve Üniversitemizi başarıyla temsil ettiklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ‘Artistik Dal’ alanında ‘Türkiye İkincisi’ olan ADÜ Halk Oyunları Gösteri ve Yarışma Topluluğu ekibini ve ‘Solo Ses Dalı’ alanında ‘Türkiye Birincisi’ olan öğrencimiz Alperen Kürşat Nasuhbeyoğlu’nu elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’in ödül kazanan öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etmesinin ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN