Rektörümüz, Uluslararası Öğrencilerle Bir Araya Geldi

19.12.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 19 Aralık 2023 tarihinde Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği (TÖMER) programda, Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.

Uluslararası öğrencilerin sorun ve taleplerini dinlemeye yönelik olarak düzenlenen programa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Doç. Dr. Mehmet Mustafa Karaca ile uluslararası öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin talep ve önerileri dinleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent,  “Eğitim gördüğünüz alanlarda, donanımlı olarak ve alanınızla ilgili önemli birikimleri edinerek mezun olmanız bizleri mutlu edecektir. Yapacağınız çalışmalarla hem kendi ülkenizi hem de Türkiye’yi temsil edeceksiniz. Bu kapsamda Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin hayatınızda önemli bir yer edinmesi, bizler için gurur vesilesi olacaktır." dedi.