Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Uluslararası Öğrencileri Ağırladı

02.05.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Uluslararası Öğrenci Topluluğu ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Üniversitemiz Merkez Kafeteryasında 30 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşen toplantıda uluslararası öğrencilerin sorunları masaya yatırıldı.

Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen kahvaltıya Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç.Dr. Mustafa Aslan’ın yanı sıra topluluk üyesi öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan çeşitli ülkelerden gelerek Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilere hitaben Üniversitemize değer kattıklarını ve kültürel olarak üniversitemizi zenginleştirdiklerini ifade etti. Kendisinin de bir dönem Amerika Birleşik Devletleri’nde okuduğunu söyleyen Prof. Dr. Cavit Bircan, “Yabancı bir ülkede yaşamanın sıkıntılarını yaşadım, sizleri anlayabiliyorum ve bir ağabeyiniz olarak sıkıntılarınızın giderilmesi hususunda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Mohamed Tago Bango Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve ekibine yabancı öğrencilerin sıkıntılarının aşılması için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Uluslararası öğrencilerin kendi kültürlerine ait şarkı söylemeleriyle devam eden kahvaltı, Merkez Kafeterya önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN