Rektörümüz, Uluslararası Öğrenci Toplulukları ile Bir Araya Geldi

27.12.2022
Üniversitemiz Uluslararası Öğrenciler Topluluğu ve Üniversiteli Aktif Gençler Topluluğu tarafından düzenlenen tanışma organizasyonu, Rektörümüz Osman Selçuk Aldemir'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Organizasyonda; gençlerimizin geleceğe güvenle hazırlanmaları konusunda elinden gelen desteği sağlamaya hazır olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrenci toplulukları ile iş birliğinin geliştirilerek akademiden sanata, ekonomiden edebiyata, teknolojiden mimariye kadar pek çok alanda bölgesel kalkınmaya katkı sağlanmasının amaçlandığını belirtti.

Sıcak ve samimi bir ortamda öğrencilerle sohbet eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, böyle bir organizasyon gerçekleştiği için memnuniyetini ifade etti.