Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nü Ziyaret Etti

30.07.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 30 Temmuz 2024 tarihinde Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan ile Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol eşlik etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Öncel Sencerman’dan koordinatörlük bünyesinde yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Üniversitemizin uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, bu süreçte nitelikli uluslararası öğrenci sayısının artırılmasının, uluslararası öğrenci ve öğretim elemanı değişimi alanında iş birliğinin ve değişim programlarına katılımcı sayısının artırılmasının ve Üniversitemizin uluslararası iş birliği potansiyelinin artırılmasının hedeflendiğini belirtti.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’in birimlerde görevli akademik ve idari personelin dilek, istek ve temennilerini dinlemesi ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN