Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz TvDen’e Üniversitemizle İlgili Açıklamalarda Bulundu

10.01.2020
Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 9 Ocak 2020 tarihinde Ayşegül Koç’un sunumlarıyla gerçekleşen TvDen Ana Haber Bülteni’ne katılarak Üniversitemizle ve düzenlenecek etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

2020 ADÜ için Bilim Yılı Olacak

Tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ’lü olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayarak göreve geldikleri andan itibaren çizmiş oldukları yol haritasında güzel ilerlemeler kaydettiklerini açıkladı. Dünya sıralamasında, 400 üniversite birden yükselerek 928. Üniversite olarak sıralamaya girdiklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 2020 yılını ADÜ için bilim seferberliği yılı ilan ettiklerini söyledi. Huzur ve güven ortamı içinde çalışmalarına hız vereceklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Huzurun olduğu yerde bereket de olur. Bizim bereketimiz, yayınlarımız, ürettiğimiz projelerimiz ve bunun halkla yansımasıdır. En güçlü olduğumuz yanlarımızdan hareket ederek projelerimize hız kazandıracağız. 2020 yılı içinde tüm birimlerimizde proje ofislerini arttırarak bilimsel çalışmalara öncelik vereceğiz.” diyerek Üniversitenin akademik performansını değerlendirdi.

ADÜTV Açılıyor

Çalışan Gazeteciler Günü’nde ADÜTV’nin açılışının gerçekleşeceğini açıklayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitenin halkla kaynaşması noktasında Üniversiteye ait yayınlar yapan bir televizyon kanalının faaliyetlerinin önemli olduğunu düşünüyorum. ADÜTV ile de sınırlı kalmayıp zaman içinde ADÜ Radyo ADÜ Gazete’yle de halkımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Kuracağımız sosyoparkla da vatandaşlarımızla birebir temasa girerek halkla üniversite arasında bir köprü kuracağız.” dedi.

Tüm Vatandaşlarımızı Üniversitemizde Gerçekleştireceğimiz Dostluk Maçına Davet Ediyoruz

Türkiye Büyük Millet Meclisi Parlamenterler Spor Takımı ile Katar Büyükelçiliği Futbol Takımı arasında otizmli ve down sendromlu çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenecek dostluk maçına Aydın halkını da davet eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Farkındalık oluşturmak için projenin ilk ayağı olarak bu dostluk maçını düzenlemeyi uygun gördük. Sayın Cumhurbaşkanımıza bize önderlik ettiği için şükranlarımı sunuyorum. Futbol Takımlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler üniversitemizin sosyalleşme noktasında ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Tüm vatandaşlarımızı 10 Ocak 2020 Cuma günü saat 14.30’daki futbol müsabakamıza davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN