Rektörümüz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u Makamında Ziyaret Etti

18.09.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 18 Eylül 2024 tarihinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin toplumsal ve akademik katkılarını vurgulamak, iş birliklerini güçlendirmek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen görüşmede, Üniversitemizde yapılması planlanan projeler, devam eden akademik araştırma geliştirme çalışmaları ve ulusal öncelikler doğrultusunda gerçekleştirilen araştırma ve teknoloji geliştirme çalışmaları ve Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra bilim ve teknoloji projelerinin amaçları ve hedefleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini vurgulayan TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e çalışmalarında başarılar diledi.