Rektörümüz, Turizm Fakültesini Ziyaret Etti

31.05.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 31 Mayıs 2024 “Üniversitemiz Sağlık Turizmi Birimi” tanıtımının ardından Turizm Fakültesine ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol’un eşlik ettiği ziyarette, Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hakan Atay ve Doç. Dr. Tuğrul Akyıldız ile akademik ve idari personel hazır bulundu.

Görüşmede, fakültede yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler ile binanın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Akademik ve idari personel ile istişarelerde bulunarak talep ve önerileri dinleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, eğitim öğretim süreci ve akademik konular hakkında da bilgi aldı.