Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı Eğitim Burs ve Etkinlik Destekleri Grup Yürütme Kurulu Toplantısı’na Katıldı

18.04.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 18 Nisan 2024 tarihinde TÜBİTAK Başkanlık Binası’nda gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı Eğitim Burs ve Etkinlik Destekleri Grup Yürütme Kurulu (BİDEB EBED GYK) Toplantısı’na katıldı.

Eğitim Burs ve Etkinlik Destekleri Grubu Grup Koordinatörü Dr. Metin Demirsoy’un başkanlığında ve YÖK Üyesi Hüseyin Karaman’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verilen burslar, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla inovasyon alanında lise ve üniversite düzeyinde düzenlenen yarışmalar, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen doktora ve doktora sonrası araştırmalar için sağlanan destekler, yurt dışında çalışmakta olan bilim insanlarının/araştırmacıların Türkiye’ye gelmesi için yapılan teşvikler,  bilim insanlarının/araştırmacıların yurt içi ve yurt dışı bilimsel toplantılara katılımı için sağlanan destekler hakkında istişarelerde bulunuldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN