Rektörümüz, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile İstişarelerde Bulundu

29.09.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, dünyanın en büyük ‘Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ TEKNOFEST’te, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile 29 Eylül 2023 tarihinde bir araya geldi.

Üniversitemizde yapılması planlanan, devam eden akademik araştırma geliştirme çalışmaları ve yenilikleri, ulusal öncelikler doğrultusunda araştırma-teknoloji-geliştirme çalışmaları, Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra bilim ve teknoloji projelerinin amaçları, hedefleri, faaliyetleri ilgili istişarelerde bulunuldu.

Görüşme, karşılıklı iyi dileklerde bulunulmasının ardından 13 Kasım'da Prof. Dr. Hasan Mandal’ın Üniversitemizi ziyaret mutabakatıyla sona erdi.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal 13 Kasım 2023 tarihinde Üniversitemizi ziyaret ederek, öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz ile bir araya gelecek.