Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz TÖMER Öğrencileriyle Buluştu

27.04.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Halil Kırnak ile birlikte 26 Nisan 2018 tarihinde TÖMER’de düzenlenen veda etkinliğine katıldı.

Üniversitemizin değişik fakültelerini kazanan veya TÖMER’de misafir öğrenci olarak bulunan ve Türkçe Hazırlık Kursuna devam eden yirmi üç öğrencinin katılımıyla gerçekleşen buluşma, Rektörümüz  ve Rektör Yardımcılarımızın TÖMER Ofisini ziyaretiyle başladı. Buradaki görüşmede TÖMER Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gülnur Aydın, TÖMER’e kayıtlı öğrenciler, kurslar ve Türkçe öğrenme düzeyleri hakkında bilgi verdi. Aydın, toplantının amacının ise yaklaşık yedi aydır devam eden kursun sonunda bir veda niteliği taşıdığını belirtti.

Öğrencilerle sıcak ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada; Arnavutluk, Azerbaycan, Etiyopya, Fas, Filistin, Japonya, Letonya, Mısır, Somali ve Ukrayna’dan Üniversitemize gelen öğrenciler kendilerini tanıttı. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan da öğrencilerimize, kendi ülkelerinde hem ülkemizin hem de Üniversitemizin elçiliğini yapmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Buluşmanın sonunda günün anısına hazırlanmış olan pasta kesildi ve hatıra fotoğrafları çekildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN