Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürü ile İstişarelerde Bulundu

09.11.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürü Tarık Sönmez’i 9 Kasım 2023 tarihinde makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem’in de hazır bulunduğu görüşmede, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemizde devam eden çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. 

Görüşmede, eğitim hizmetleri desteği kapsamında uluslararası sıralama ve uluslararası kuruluşlara üyelik desteği gibi alanlarda Üniversitemizin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent; araştırma becerisi, öğretim kaynakları, uluslararasılaşma gibi alanlarda, Üniversitemizin gelişimini sürdüreceğini belirtti.

Üniversitelerle uluslararası eğitim hizmetleri alanında çalışmaların çok kıymetli olduğunu belirten Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürü Tarık Sönmez, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN