Rektörümüz TDİOSB Toplantısına Katıldı

14.03.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 14 Mart 2022 tarihinde Aydın Ticaret Odası’nda gerçekleşen Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB) (Jeotermal Isıtmalı Sera) Tanıtım Toplantısına katıldı.

Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB) tanıtımına yönelik gerçekleşen Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı ve Metin Yavuz, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, ilçe kaymakamları ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, tanıtım videosunun izlenmesinin ardından gerçekleşen protokol konuşmaları ile sona erdi.