Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Tarafından Aşure Hayrı Yapıldı

23.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent tarafından düzenlenen aşure hayrı, 23 Ağustos 2023 tarihinde Merkez Kampüs Yemekhanesi önünde gerçekleşti.

Etkinliğe; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

Personele aşure dağıtan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, paylaşmanın önemine vurgu yaparak, “Bugün bu aşureleri personelimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim hayırlara vesile etsin. ADÜ ailesi olarak birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.

Merkez Kampüs Yemekhanesinde personel ile bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent,  akademik ve idari personeli ile sohbet edip istişarelerde bulundu.

Ardından Rektörlük Senato Salonu’nda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent başkanlığında gerçekleştirilen senato toplantısına katılan Üniversitemizöğretim üyelerine de aşure ikramı yapıldı.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN