Rektörümüz, Sümer Vakfı Heyetiyle Gerçekleşebilecek İş Birlikleri Konusunda İstişarelerde Bulundu

06.07.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Milli Emlak Şefi ve Sümer Vakfı Genel Sekreteri Nejdet Tozludaş, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Yahya Anlıak, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Dinçer Cüre, Sümer Vakfı Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Ömer Oran’ı makamında ağırladığı görüşmede iş birliği konusunda fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Karşılıklı katkıların, gerçekleştirilebilecek iş birlikleri ve projelerin  istişare edildiği buluşma, Üniversiteye ve ilçeye değer katacak projeler konusunda birlikte çalışılması hususunda fikir birliğiyle sona erdi.