Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Sümer Kampüsü ve Mastaura Antik Kenti’nde İncelemelerde Bulundu

20.10.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, 19 Ekim 2023 tarihinde Nazilli Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Üniversitemiz Üst Yönetiminin yanı sıra Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Özçağ, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin, Nazilli MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Fazilet Kömürcüler ve Öğr. Gör. Osman Doru, Nazilli Sağlık Hiz. MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gülnur Saraç ile akademik ve idari kadro eşlik etti.

Nazilli MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Özçağ tarafından Meslek Yüksekokulunda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken, eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili bilgiler verildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Sümer Kampüsü içerisinde yer alan Sümerbank Müzesi’ni gezerek incelemelerde bulundu. Programın devamında Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’un da eşlik ettiği ziyarette, Sümer Kampüsü içerisinde yer alan Mastaura Kazı Evi gezildi.

Mastaura Antik Kenti’ni ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol ve Nazilli MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Özçağ, Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen kazı alanındaki çalışmalar ve çevre düzenlemeleri hakkında bilgi aldı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN