Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Sultanhisar MYO Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

05.01.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör–Öğrenci buluşmaları kapsamında Sultanhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile 4 Ocak 2022 tarihinde bir araya geldi.

Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Sultanhisar MYO Müdürü Prof. Dr. Savaş Duman, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemizin 24 kampüsü ile Türkiye’nin en büyük üniversiteleri arasında yer aldığını belirterek konuşmasına başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversiteniz ile gurur duyun, bugün geldiği nokta itibariyle Aydın Adnan Menderes Üniversitesi en saygın üniversiteler arasında yer alıyor. Sizlere en iyi eğitimi vermek için çalışıyoruz.” dedi.

Öğrencilere öğretim üyelerimizi rol model almaları tavsiyesinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Sizler, bizlerin gözbebeğisiniz, o yüzden size evlatlarım diyorum. Aileleriniz tarafından bize tertemiz emanet edildiniz. Bizlerde, sizleri bilgiyle donatıp ailelerinize teslim edeceğiz. Bu ülke, bu millet sizlerin omuzlarında yükselecek. Devletimiz, tüm imkanlarını gençlerimiz için seferber etmiş durumda. Sizleri donanımlı birer birey olarak yetiştirmek birinci önceliğimiz.” dedi.

Sultanhisar Meslek Yüksekokulu Rektör-Öğrenci buluşması programı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in öğrencilerin sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN