Rektörümüz, STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

22.08.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ile 22 Ağustos 2024 tarihinde bir araya geldi.

Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol'un da hazır bulunduğu programda, STK temsilcilerini ağırlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, STK temsilcilerinin şehir ve üniversite hakkındaki görüşlerini alarak istişarelerde bulundu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin kendi çalışmalarının yanında sivil toplum kuruluşları aracılığıyla da toplumla buluştuğunu ve iş birliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, öğrencilerin kültürel, manevi, sosyal ve sanatsal yönlerini geliştirecek ve güçlendirecek birçok programa ev sahipliği yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

STK temsilcilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, temsilcilere çalışmalarında başarılar diledi.