Rektörümüz, Spor Bilimleri Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

30.04.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 30 Nisan 2024 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Bülent Kent’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Tanfer Bilge ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yasin Yıldız ve Doç. Dr. Esin Ergin, akademik ve idari kadro eşlik etti.

Fakültede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Spor Bilimleri Fakültesi akademik ve idari personeli ile sohbet edip istişarelerde bulundu. Fakülte bünyesinde yer alan Fitness ve Güreş Salonu’nu ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, yapımı devam eden Hareket ve Antrenman Bilimleri Laboratuvarı’nda incelemelerde bulundu. Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde bulunan Kapalı Spor Salonu ve Açık Spor Salonu’nu yerinde inceleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, yetkililerden tesislerde sürdürülmekte olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.