Rektörümüz Söke Kampüsündeki Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

19.03.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz Söke Yerleşkesindeki öğrencilerle 17 Mart 2018 tarihinde kahvaltıda bir araya gelerek samimi ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Kahvaltıya, Rektörümüzün yanı sıra,  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerin sorunlarını ve beklentilerini tek tek dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, öğrencilerin isteklerini karşılamak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek her zaman onların yanında olduklarını belirtti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda, Söke Kampüsündeki etkinlikler hakkında da bilgiler verildi.

Kahvaltı, fotoğraf çekimi ile son buldu.