Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Söke İşletme Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

04.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, 3 Ağustos 2023 tarihinde Söke İşletme Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Bülent Kent’e Rektör Yardımcısı ve Söke İşletme Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cemal İyem, Söke Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kamil Bircan, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi  Nazan Öztürk, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kesen ile idari ve akademik kadro eşlik etti. Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Cemal İyem tarafından, fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasını da gezerek incelemelerde bulundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN