Rektörümüz Söke’deki Okullarımızın Temsilcileriyle Buluştu

30.04.2019
Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 30 Nisan 2019 tarihinde Söke İşletme Fakültesi’nde Söke İlçesi’nde faaliyet gösteren Fakülte ve Yüksekokullarımızın idari ve akademik personeliyle bir araya geldi.

Toplantıda Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Neval Genç, Söke Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emine Gerçek ve Söke Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kamil Bircan da hazır bulundu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin büyük bir aile olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemini vurgulayarak bu noktada her bir personelin sorumluluğunun olduğunu ifade etti. Yeni dönemde yapılacak projeler, faaliyetler hakkında bilgiler veren Rektörümüz personelin sorularını cevaplandırdı.