Rektörümüz Sivil Toplum Örgütleriyle Bir Araya Geldi

14.09.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan 13 Eylül 2018 tarihinde İstanbul’da sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek gençlerimizin geleceğine yönelik istişarelerde bulundu.

Rektörümüz, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün, İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı İsmail Emanet, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Genel Başkanı Mehmet Ali Bolat ile bir araya geldi.

Ülke gündemine dair olayların değerlendirildiği toplantıda ağırlıklı olarak gençlerimizin yetiştirilmesine yönelik atılması gereken adımlar üzerine konuşuldu. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşları ile Üniversitemiz arasında ortak yapılabilecek projeler hakkında da görüş alışverişi yapıldı.