Rektörümüz, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Bir Araya Geldi

25.10.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 24 Ekim 2023 tarihinde Söke Ticaret Borsası’nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Söke Kaymakamı Ali Akça, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Söke Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kamil Bircan, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nejat Sağel ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek Üniversite-Sanayi iş birliğini daha dinamik bir yapıya kavuşturacaklarını söyledi.

Toplantıda, Aydın ve ilçede yapılan, yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek Üniversite, şehir ve sivil toplum kuruluşlarının yürüteceği ortak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.