Rektörümüz, Şampiyon Öğrencilerimizi Makamında Ağırladı

03.04.2024
Avrupa Atmalar Kadınlar Şampiyonu Özlem Becerek, Türkiye Üniversiteler Şampiyonu, Avrupa Atmalar üçüncüsü ve Takım Kaptanı Fatih Aslan, Muaythai Üniversiteler Türkiye Şampiyonu Nefise Atalay, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i 3 Nisan 2024 tarihinde makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman ve Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ali Güreş ile Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Arş. Gör. Ünsal Altınışık’ın da yer aldığı ziyarette, Şampiyonlar Okulu olarak bilinen Spor Bilimleri Fakültesinin gururumuz olmaya devam ettiğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Sürekli gelişen Üniversitemizde geleceği inşa ettiğimiz kıymetli öğrencilerimiz ve arkamızdaki büyük eğitim ordusu ile durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz hem Üniversitemize hem de Aydın’a büyük bir gurur yaşatmıştır. Başta kıymetli evlatlarımız olmak üzere; bu başarıda emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret, teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.