Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir Sümer Kampüsünü Ziyaret Etti

04.07.2019
Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim 1 Temmuz 2019 tarihinde Nazilli’de bulunan Sümer Kampüsünü ziyaret etti.

Sümer Kampüsü Koordinatörü ve Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetcioğlu, Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Çağrı Köroğlu ve müdür yardımcılarının eşlik ettiği ziyarette, Sümerbank Lojmanları, tiyatro-sinema salonu, Gıdı Gıdı Treni, Ambarlar Bölgesi ve Sümer Derslikleri gezildi ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Üniversitemizin tüm kampüsleriyle bir bütün olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “ Nazilli İlçemizde bulunan Sümer Kampüsü’nün hazırladığımız master planı doğrultusunda kısa süre içerisinde çehresini değiştireceğiz. Nazilli halkıyla birlikte, Sümer Kampüsünü ve Üniversitemizi layık olduğu noktaya getireceğiz.” diye konuştu.

Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda drone çekimlerinin görüntüleri eşliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında,  bölgedeki okullar ile ilgili neler yapılabileceği ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler görüşüldü.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN