Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Şampiyonlarımızı Ağırladı

18.05.2018
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Kürşad Karacabey, Takım Koordinatörü Doç. Dr. Reşat Kartal, Basketbol Antrenörü Dr. Öğretim Üyesi Çağatay Dereceli, Güreş Takımı Antrenörü Öğretim Görevlisi Hakkı Güneş, Üniversitemiz basketbol ve güreş takımı öğrencileri 17 Mayıs 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin ödüllere doymayan okulu BESYO Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 1.Lig Basketbol maçları final müsabakasında Gazi Üniversitesi Basketbol takımını 61-46 yenerek şampiyon olurken, Süper Lige Yükselme sevincini Üniversitemize yaşattı. Pamukkale Üniversitesinde 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenen Serbest Stilde A Klasman Türkiye Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya kazanan Üniversitemiz Güreş Takımı, Üniversitelerarası Grekoromen A Klasman Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 6 altın, 1 bronz madalya ile Türkiye şampiyonu oldu.

Şampiyonluk sevincini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’la paylaşan öğrencilerimiz, Üniversitemize getirecekleri şampiyonlukların devam edeceğini söyledi. Rektörümüz, Prof. Dr. Cavit Bircan, “BESYO’nun şampiyonluklarına artık yetişemiyoruz. Bu başarılar hepimizi gururlandırıyor. Öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz, antrenörlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.