Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Konuk Olduğu Programda Üniversitemizi Anlattı

26.01.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Kanal 7 Avrupa Kanalında yayınlanan 'Meltem’le Zirvedekiler' programına konuk olarak Üniversitemizin eğitim planlarını ve imkanlarını anlattı.

Programda Rektörümüz Prof.Dr Cavit BİRCAN Üniversitemizin fakülteleri ve birimleri hakkında ayrıntılı bilgi vererek 2016 yılındaki hedeflerine de değindi. Prof.Dr. BİRCAN, “Üniversitemiz, deneyimli akademik ve idari kadrosuyla, çağın gelişim ve beklentilerine göre güncelleştirilen programlarıyla, akademik altyapı olanaklarının (laboratuvar, bilgi ve belge merkezi, internet erişimi) zenginliğiyle, katılımı özendiren sosyal ve kültürel etkinlikleriyle kurumsallaşmış bir üniversitedir.” dedi.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın...