REKTÖRÜMÜZ PROF.DR. CAVİT BİRCAN GÖREVDE YÜKSELEN PERSONELİMİZİ AĞIRLADI

09.02.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN; Görevde Yükselme Sınavı’nda başarılı olan personelimizi 8 Şubat 2016 tarihinde Üniversitemiz Senato Salonu’nda ağırladı.

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Törün ÖZER ve Prof. Dr. Mustafa Ali SARILI, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN ve Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Ali EVDİLEK hazır bulundu.

Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan 10 Hizmetli, ‘Memur’ kadrosuna geçerken; 14 Memur da ‘Şef’ kadrosuna yükseldi.

Rektörümüz. Prof. Dr. Cavit BİRCAN; Üniversitemizde çalışan her bireyi ayrı ayrı önemsediğini belirterek personelin daha iyi koşullarda çalışabilmesi ve daha mutlu bireyler olarak hizmet verebilmesi için uğraştıklarını söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. BİRCAN, “İşinizi severek ve kendinizi vererek çalışın. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.