Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Engelli Öğrencimizi Makamında Ağırladı

21.10.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Mustafa Erol’u 19 Ekim 2016 tarihinde makamında ağırladı.

Okuma yazmayı kendi imkânlarıyla öğrenen engelli öğrencimiz Mustafa Erol eğitimi konusunda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın verdiği desteklerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Elleri ve kollarını kullanamayan engelli öğrencimiz Mustafa Erol burnuyla yazdığı otobiyografisini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a hediye etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “ Azmin ve başarının timsali olan gencimizin ve diğer tüm engelli yurttaşlarımızın önündeki tüm engelleri kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.  Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Mustafa Erol’a Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki eğitim sürecinde kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek eğitim hayatında başarılar diledi.