Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Aydın İHH’yı Ağırladı

10.08.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Aydın Şube Başkanı Muhammet Akkuş ve yönetim kurulu üyelerini 2 Ağustos 2018 tarihinde makamında ağırladı.

Gündemin değerlendirildiği görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan İHH’nın Aydın’da, Türkiye’de ve dünya çapında sürdürmüş olduğu yardım faaliyetlerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek başarılarının devamını diledi.

Toplumun yararına gerçekleştirilebilecek projelerin konuşulduğu ziyarette Muhammet Akkuş Aydın’daki çalışmaların gönüllülerin desteğiyle büyüyerek devam ettiğini belirtirken, vakfın çalışmalarının sadece Türkiye ile sınırlı olmadığını, dünyanın 5 kıtasında, 135 ülkede yardıma ihtiyacı olan insanların yanında olduklarını söyledi. Akkuş, Destek ve katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür etti. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.