Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Ankara’da Bir Dizi Görüşmelerde Bulundu

17.08.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan 16 Ağustos 2016 tarihinde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

YÖK'te rektörler toplantısına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, toplantı sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde Üniversitemizde bu sene gerçekleşecek olan 25. Yıl etkinlikleri görüşüldü ve Milletvekilleri bu etkinliklere davet edildi. Ayrıca Üniversitemizde yeni kurulacak olan Teknokent ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşülen bir diğer konuda Üniversitemizin Didim’de bulunan ve Milli Eğitim Bakanlığı’na ait Didim Meslek Yüksekokulu Yerleşkesinin Üniversitemize devri ile ilgili idi. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan milletvekillerinden Didim Meslek Yüksekokulumuzun bulunduğu yerleşkenin Üniversitemize devri ile ilgili vekillerden desteklerini istedi. FETÖ/PDY mücadele konusunda Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında da meclis bilgilendirildi.