Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Alesta Fuarının Açılışını Yaptı

23.03.2017
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 22 Mart 2017 tarihinde Alesta Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği 1.Alesta Fuarı’nın açılışını yaptı. Açılışta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ve Alesta Alışveriş Merkezi yetkilileri ile fuarın organizatörleri hazır bulundu.

Yöresel ürünler ve hediyelik eşya standlarının sergilendiği fuarı gezen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, bir süre esnafla ve fuarı ziyaret eden misafirlerle sohbet etti.

Lunapark ve konser etkinliklerinin de gerçekleştirileceği fuar, 22 Mart-5 Nisan tarihleri arasında Merkez Kampüsümüzde ziyaretçileriyle buluşacak. 23-24 Mart tarihlerinde DJ Ersinshow, 23 Mart’ta pop müziğin sevilen ismi Aydilge ve 24 Mart’ta ise Murat Başaran’ın sahne alacağı konserler halka açık ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Tüm halkımızı, personelimizi, öğrencilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz.