Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ı Ziyaret Etti

22.08.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 20 Ağustos 2016 tarihinde Ankara'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Siirt Milletvekili Yasin Aktay ile görüşmelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca ve Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ile AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ile bir araya geldi. Görüşmede Üniversitemiz hakkında bilgiler veren Rektörümüz, Terör Örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz tarihinde Milli İradeye yönelik gerçekleştirdiği kanlı darbe girişiminin ardından Üniversitemizde FETÖ Operasyonunda gelinen son nokta ve FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen personellerin belirlenmesinde komisyonun çalışma yöntemleri hakkında bilgiler verdi.

İlgili kurumlar ile işbirliği içerisinde elde edilen bilgi, belge ve ihbarlar değerlendirilerek yapılan operasyonlarda, FETÖ ile ilişkili olanları doğru bir şekilde tespit etmek amacıyla en etkili sonuca ulaşmak için geceli gündüzlü çalışıldığını belirten Rektörümüz, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından Rektörümüz İlimizi ve Üniversitemizi tanıtan hediyeleri Yasin Aktay'a takdim etti. Aktay da kendi kitaplarını Rektörümüze hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyetle teşekkürlerini sundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN