Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’a TÜİK'ten Teşekkür

20.01.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürlüğü yöneticilerini 20 Ocak 2016 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli  Bölge Müdürü Ali İhsan YÜCEDAĞ, Grup Sorumlusu Firuz AYDINOĞLU ve Takım Sorumlusu Mehmet ERTEKİN yer aldı.

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan YÜCEDAĞ Türkiye İstatistik Kurumu tarafından Üniversitemizde 2015 yılında yürüttükleri çalışmalara desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’a TÜİK Başkanı Birol AYDEMİR adına teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Türkiye İstatistik Kurumunun ciddi hamleler yaparak Ülkemiz istatistiğine, analizine, değerlendirilmelerine önemli katkılarda bulunduğunu belirtti ve yürütülen çalışmalarda Üniversite olarak her türlü desteği verebileceklerini söyledi.