Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan , Avrupa Kick Boks Sampiyonası’nda ikinci Olan Öğrencimizi Makamında Ağırladı

07.12.2016
19-26 Kasım 2016 tarihleri arasında Yunanistan’da yapılan Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonasına katılan; Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü (BESYO) 2.Sınıf öğrencisi Sedat Demir 51 kilo full contack kategorisinde Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya alarak üniversitemiz ve ülkemizi temsil etti.

Sevincini Rektörümüz Bircan’la paylaşmak isteyen Demir, 7 Aralık 2016 Tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret ederek şampiyona hakkında Rektörümüze bilgiler verdi. Rektörümüz Bircan ise Ülkemiz ve Üniversitemiz için gurur verici bir tablo emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi ve öğrencimize madalyasını takarak başarılarının devamını diledi.