Beslenme İlkeleri Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erkan Salan ve Prof. Dr. Cengiz Özarslan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, Genel Sekreter Yardımcısı Tanfer Bilge, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım sağladı.
Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmada öğrenciler, sağlıklı ve dengeli beslenme ilkelerine uygun olarak hazırladıkları tatlı ve tuzlu kategorisindeki yiyecekleri, diyetisyen jüri üyelerine sundular. Besin değeri, sunum estetiği ve özgünlük kriterlerine göre değerlendirilen ürünler arasından en başarılı bulunanlar ödüllendirildi. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent tarafından takdim edildi.
Etkinlik, öğrencilerin teorik bilgilerini uygulamaya dökme fırsatı buldukları, aynı zamanda yaratıcı düşünme becerilerini geliştirdikleri bir platforma olanak sağlarken; sağlıklı beslenme alışkanlıklarının yaygınlaştırılmasına yönelik de farkındalık oluşturmayı amaçladı.
ADÜ, THE 2025 Sıralamasında Zirveye Oynadı: 4 Alanda Türkiye’nin En İyileri Arasında!
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Hıdırellez Kültür ve Bahar Bayramı Coşkuyla Kutlandı
7. Kültürel Bilişim, İletişim ve Medya Çalışmaları Konferansı Başarıyla Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Öğrencisine Uluslararası Hakemlikte Büyük Onur
Nazilli SHMYO, 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü Etkinliği Düzenledi
Sultanhisar Meslek Yüksekokulunda Aydınlı Öğrencilere Yönelik Teknik Gezi Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu